Smart Leggings vertellen je broekmaat

LikeAGlove

Er is een redelijk aantal afmetingen dat bijdraagt aan een goede pasvorm van een spijkerbroek. Steeds meer dames kijken op tegen het passen van veel verschillende broeken in de winkel. Wanneer dames actief trainen om “in shape” te komen verdwijnt er vet en komen er spieren voor in de plaats. Dit heeft veel invloed op de pasvorm van een spijkerbroek. Een aanpak waar dames thuis de belangrijkste afmetingen kunnen meten en meteen de juiste spijkerbroek online kunnen bestellen kan hiervoor een oplossing zijn.

  • Met een sensoren en een microcomputer kunnen verschillende maten worden opgemeten
  • Met een app kunnen de maten worden vergeleken met online winkels, persoonlijke voorkeuren worden geregistreerd en producten worden besteld

Benieuwd wat het Fieldlab UPPS voor u kan betekenen?

Meten met een app

Meten met een app

Meten met een app

De app stelt jeans voor

Met een LikeAGlove smart Legging kunnen dames thuis hun belangrijkste dimensies meten voor het selecteren van een spijkerbroek. Door muisstil te staan meten de sensoren en de microcomputer de correcte afmetingen rond de bil en heup. Op basis van deze data suggereert de app een groot aantal broeken in bestaande webwinkels die ze past en kan laten thuisbezorgen. Dit is een goed voorbeeld van een laagdrempelige UPPS-service die kan worden gebruikt waar en wanneer de gebruiker wilt.