Zelf sieraden ontwerpen en op maat laten maken

SUUZ

Ringen, kettingen en armbanden worden gebruikt als cadeau om te laten zien hoeveel je van iemand houdt. Het symboliseert zowel vriendschap als liefde. Het is een goed idee sieraden te personaliseren maar hoe kan je dat via een webwinkel realiseren? Een zeer persoonlijk sieraad kan niet aan anderen worden verkocht en moet daarom naast in de smaak vallen ook goed passen. Een service die je zelf je sieraden laat ontwerpen en die een test model thuis stuurt kan hier een oplossing voor zijn.

  • Met een modelleerprogramma kan een ontwerper wat voorstellen doen voor sieraden
  • Met een parametrisch model kan het ontwerp worden aangepast op basis van de ingevoerde initialen
  • Met een 3D webvisualisatie kun je meteen zien hoe het sieraad eruit gaat zien op basis van je aanpassing
  • Met een 3D printer kan er een test sieraad worden opgestuurd om te passen en het uiteindelijke persoonlijke sieraad worden gemaakt.

Benieuwd wat het Fieldlab UPPS voor u kan betekenen?

Verschillende armbanden

Verschillende armbanden

Verschillende armbanden

Test ring

Suuz ontwerpt al sinds 2012 sieraden die kunnen worden gepersonaliseerd door klanten. Door ze te 3D printen in was en thuis te sturen kunnen ze worden getest en vervolgens worden gegoten in edel metalen. Door een slimme integratie van het parametrisch model in de website tovert SUUZ binnen enkele seconden het model op het scherm. Dit is een goed voorbeeld van een toepassing van UPPS die al jarenlang succesvol is.